Σχετικά με το Τολό

Tolo Beach
Tolo Night
Tolo Sunrise
Tolo from high

Τολό

Το Ξενοδοχείο Επιδαύρια βρίσκεται στο Τολό στην Αργολίδα, μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα.

Το χωριό ακολουθεί τη θάλασσα σε σχήμα μισοφέγγαρο από τη Ψιλή Άμμος μέχρι το λιμάνι με φόντο τα βουνά τα οποία δίνουν προστασία στο κόλπο κανοντάς το ιδανικό για μπανιο και ηλιοθεραπεία. Η κρυστάλλινη, ζεστή, καθαρή θάλασσα είναι ρηχή για να απολαμβάνουν παιδιά και ηλικιωμένοι το μπάνιο τους. Οργανωμένη η παραλία με ξαπλώστρες, ομπρέλες και προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται για θαλάσσια σπορ όπως ιστοπλοϊκά, κατάδυση, θαλάσσια σκι, windsurfing, κανώ, ενοικίαση μικρών σκαφών και θαλάσσια ποδήλατα. Κρουαζιέρες στα νησιά Ύδρα & Σπέτσες αναχωρούν από το λιμάνι κατα τη διάρκεια των καλοκαιρινων μηνών.


Εκτός από την καταπληκτική θάλασσα έχουμε και την ωραιότερη ανατολή ηλίου που λίγοι την γνωρίζουν. Όταν οι πελάτες μας επειδή ξενύχτισαν και κατά τύχη την είδαν, δεν υπάρχει περίπτωση την δεύτερη φορά της επίσκεψής τους στο Τολό να μην βάλουν ξυπνητήρι για να την ξανά δουν.

Ένα ξενοδοχείο στο Τολό είναι μία ιδανική βάση για εξερεύνηση των θυσαυρών της Αργολίδας και της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου, η οποία έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας της Ελλάδας.


Θα βρείτε ιστορικές πόλεις και αξιοθέατα να επισκεφθείτε, όπως την: Αρχαία Ασίνη, σε απόσταση αναπνοής, το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, τις Μυκήνες, το Ναύπλιο, την Αρχαία Τίρυνθα, το Άργος, την Αρχαία Πυραμίδα του Ελληνικού, το Κεφαλάρι, την Αρχαία Ολυμπία, την Αρχαία Κόρινθο, Ακροκόρινθο, τον Ισθμό της Κορίνθου, την Νεμέα, τον Μυστρά, την Σπάρτη και πολλά άλλα.

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει και να σας ενημερώσει για ότι χρειάζεστε για να δείτε τα αρχαία και μοντέρνα αξιοθέατα της Ελλάδας.

Βίντεο του Τολού

Ένα μικρό βίντεο από drone που πετούσε πάνω από το Τολό και την θάλασσα προσφέροντας απίστευτη θέα του κόλπου και της παραλίας. Όλοι οι έπαινοι για την πτήση και το βίντεο ανήκουν στον χρήστη του Youtube GEOPAHAS.